Unable to create Cognito User Pool

0

There appears to be a persistent issue with the creation of a new Cognito User Pool. While just a guess, perhaps the TLD ".pt" is unsupported as an email address specification for verification emails and such.

Steps to reproduce:
Cognito > Manage User Pools > Create a user pool > Step through settings > Selected options "Email address or phone number", "Allow both...", "Email" attribute required > Next step > Next step > Create role (can't select previously created roles?) > Next step > SES Region: US West / FROM email address ARN: hello@hello.pt (verified) / FROM email address and REPLY-TO email address: "Hello hello@hello.pt" > Next step > Next step > Next step > Next step > Create pool > The following error has been copied and pasted as is and the HTML entities are what I see also:

1 validation error detected: Value 'Hello <hello@hello.pt>' at 'emailConfiguration.replyToEmailAddress' failed to satisfy constraint: Member must satisfy regular expression pattern: [\p{L}\p{M}\p{S}\p{N}\p{P}]+@[\p{L}\p{M}\p{S}\p{N}\p{P}]+ (Service: AWSCognitoIdentityProviderService; Status Code: 400; Error Code: InvalidParameterException; Request ID: f1c2d27c-e1ce-4fca-b813-f64051ba32eb)

Based on the errant value mentioned above, "Hello hello@hello.pt" appears to be an undesirable value for "FROM email address" and/or "REPLY-TO email address" inputs on the Manage Customizations page (e.g. https://us-west-2.console.aws.amazon.com/cognito/users/?region=us-west-2#/pool/new/message-customizations). The placeholder value of the "FROM email address" input suggests this format. When I change these values to simply "hello@hello.pt", I receive the following error instead:

Cannot configure From email address for default email configuration (Service: AWSCognitoIdentityProviderService; Status Code: 400; Error Code: InvalidParameterException; Request ID: 3119206a-323d-4bc1-905e-3d865cf7a6b2)

Any help would be much appreciated.

demandé il y a 5 ans2153 vues
3 réponses
0

kevireilly

I was facing the same issue. What worked for me was, since I provided the FROM Email ARN, just remove the entry from the "FROM Email address". It seems that if you provide the SES ARN, it doesn't take the Email

gojha
répondu il y a 4 ans
0

Thanks SO much!!! This worked like a charm!

répondu il y a 4 ans
0

Thanks SO much!!! This worked like a charm!

répondu il y a 4 ans

Vous n'êtes pas connecté. Se connecter pour publier une réponse.

Une bonne réponse répond clairement à la question, contient des commentaires constructifs et encourage le développement professionnel de la personne qui pose la question.

Instructions pour répondre aux questions