WorkMail, users not receiving emails

0

I reviewed connections and configurations in buckets and on the work mail organizations. I have two organizations and both are failing on receiving emails.

ArturC
asked a year ago261 views
3 Answers
1
Accepted Answer

Hi,

I took a look at your account and in the SES inbound rules there is a catch all rule which saves mail to a S3 bucket. If that rule fails, the rules (With the action to deliver to WorkMail) after the "save to S3 bucket" rule are not executed. Can you check that the Save to S3 rule works?

Kind regards, Robin

AWS
EXPERT
answered a year ago
  • Thanks a lot Robin, this was the issue, there was no bucket set to save the email, I don't know how that got changed. But again thanks a lot for the help!

0

Hi,

I'm sorry to hear you're experiencing problems with receiving mail. Since its impacting both of your organizations it might be a configuration issue. Have you recently changed anything in the SES inbound rules? Can you check if these are still correct to route mail to WorkMail (If they are missing add the domain in the WorkMail console again to fix the rule) and any other rules in the inbound rule set work correctly?

Kind regards, Robin

AWS
EXPERT
answered a year ago
  • Hi Robin, thanks for your reply. I haven't changed anything, the last thing I did was remove some buckets but for another domain. I will re-add the rules from the emails. but when I checked all of those where good. Hope that helps.

0

I have even created a new organization with another domain that I have, and can't receive emails on that either.

ArturC
answered a year ago

You are not logged in. Log in to post an answer.

A good answer clearly answers the question and provides constructive feedback and encourages professional growth in the question asker.

Guidelines for Answering Questions