Questions tagged with Application Load Balancer

Content language: English

Sort by most recent

Browse through the questions and answers listed below or filter and sort to narrow down your results.

HTTPAPI ALB integration over VPCLink to TargetGroup return 500 error

Hi, Here is my configuration mydomain.com -> API GW Custom Domain -> HTTPAPI -> Route (/api/{+proxy}) -> VPCLink -> ALB -> HTTPS Listener -> TargetGroup (Type: Instance) -> ECS Fargate Service HTTPAPI integration has the following parameter mapping: path -> overwrite -> /$request.path.proxy (I want to get rid of "api" part in the url) when I make below request I got 500 errors https://mydomain.com/api/otherPath I have enabled access logs on HTTPAPI but they show very limited information. ALB logs are sent to S3 bucket so it is almost impossible to track request. As far I see requests are not hitting the Fargate Service but I am not sure. Sample access log from API GW HTTP API: ``` { "requestId": "some_req_id=", "userAgent": "Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_15_7) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/107.0.0.0 Safari/537.36", "sourceIp": "176.232.**.**", "requestTime": "01/Nov/2022:09:25:37 +0000", "requestTimeEpoch": "1667294737", "httpMethod": "GET", "path": "/otherPath", "status": "500", "protocol": "HTTP/1.1", "responseLength": "35", "domainName": "mydomain.com", "error_Message": "Internal Server Error", "integrationErrorMessage": "-", "integration_Error": "-", "integrationStatus": "200", "integration_Status": "-", "integration_IntegrationStatus": "200", "integrationLatency": "5" } ``` What am I missing? Why is it sooooo hard to find what is causing the error? I think configuration is fine but somehow it is really hard to make it work. Unbelievable!
1
answers
0
votes
17
views
asked a month ago